Telefon

0732-04 65 69

E-post

info@gunnelsmassage.se

Adress

Forsgatan 9, 289 43, Broby

Företagsmassage – En hälsosam investering!

Att kunna förebygga eller på ett tidigt stadium upptäcka t.ex. stela axlar, muskelspänningar, ryggproblem eller musarm lönar sig både för den enskilda individen och företaget.

Massage ökar blodcirkulationen, löser upp spänningar och hjälper även kroppen att producera ”lugn-och-ro-hormonet” oxytocin som har en avstressande inverkan. Genom massage ökar också kroppskännedomen, och i kombination med råd och stöd från massören minskar riskerna för framtida skador och belastningsproblem.

Företagsmassage är enkelt

Personal hälsovård i förebyggande syfte är lönsamt för alla företag. Tyvärr kan det vara svårt att ta tid från arbetsdagen för att sköta sin hälsa.

Därför är jag utrustad med en mobil behandlingsstation med alla tillbehör det enda jag behöver för att sköta om er personal är ett avskilt rum för att det skall bli en avslappnande stund.

Jag innehar F-skatt och patientansvarsförsäkring

Från och med den 1 januari 2004 är manuella terapier så som massage & friskvård, fullt avdragsgilla för företaget. Se skatteverkets broschyr (SKV M 2004:28)

Finns nu även 5-kort för friskvårdsmassage tillgängligt för företag som dom kan få till sina anställda, där det är en viss rabatt/behandling. Detta faktureras, och är avdragsgiltigt för företaget.

Glöm inte att avbokningar måste ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars blir vi tvungna att debitera.